دکتر حسینی از جنس مردم است و خود را از ما بهتران و تافته جدا بافته نمی داند... دکتر حسینی را انتخاب می کنیم چون :
1- از جنس مردم است و خودرا از ما بهتران و تافته جدا بافته نمی داند. 2- اهل سوء استفاده، رانت خواری و ریخت و پاش نیست . 3- تجربه موفق مدیریتی و کار اجرایی دارد .(نمایندگی مجلس، معاون وزیر علوم ، معاون صدا و سیما ، رایزن فرهنگی در خارج از کشور و... ) 4- پشتوانه دولتی در سطح مدیران ارشد کشور، استان و شهرستان دارد و در شرایط فعلی کشور بیش از هر کس دیگری می تواند برای رفسنجان مفید باشد . 5- چهره ای علمی، فرهنگی و دانشگاهی است .
نگاهی اجمالی به عملکرد سه ساله دکتر سید محمد حسینی نماینده مردم رفسنجان در دوره پنجم مجلس شواری اسلامی (سال 76 تا 79) با ذکر بعضی از اقدامات انجام شده:
علیرغم شرایط نه چندان خوب اقتصادی کشور در این دوره زمانی و غلبه فضای سیاسی و پرتنش و همکاری نکردن مناسب دولتمردان، مسئولان استان و مدیران شهرستان، به فضل الهی با پیگیری مداوم اقدامات قابل توجهی انجام شد که به جهت رعایت اختصار به نمونه ای از این اقدامات در هر بخش اشاره می شود.
پسته و کشاورزی:
- زمینه سازی برای تسهیل صادرات پسته و وارد شدن افراد جدید به جرگه صادر کنندگان به منظور رقابت سالم و افزایش قیمت پسته. - اختصاص وام سرمازدگی به باغداران و تمدید وام بانک های مختلف - رایزنی های مختلف برای رفع تحریم صدور پسته به اروپا از جمله تشکیل جلسه با حضور نمایندگان وزارت امور خارجه ، بازرگانی ، بهداشت ، کشاورزی ، شرکت تعاونی و... در کمیسیون سیاست خارجی مجلس - پیگیری ساخت آزمایشگاه اداره استاندارد و تجهیز این اداره به دستگاه های مورد نیاز. - پیگیری تصویب و تشکیل اداره کل پسته به عنوان متولی امور پسته. - تاکید و تشویق بر امر بازاریابی و وارد شدن بخش خصوصی به بازارهای جدید در کشورهای جنوب شرقی آسیا، کشورهای عربی، آفریقایی، کانادا و آسیای میانه.
خدمات شهری:
- توسعه و احداث فضای سبز و پارک ها از جمله پارک معلم، تقی آباد و توسعه فضای سبز دو طرف بلوار امام رضا(ع) به سمت کرمان ادامه مطلب...
پایگاه اطلاع رسانی نهاد-مـعـاون حـقـوقـی و پـارلـمـانـی وزیـر عـلـوم گـفـت: «نقش دانشگاهیان در ارتباط با حوزویان از یک سو و حمایت و پشتیبانی تودهی مردم از آنها در جریان انقلاب اسلامی ایران نشان داد که اگر جریان دانشجویی راهی جدا از ملت برای خود تصویر کند ره به جایی نخواهد برد.»
سیدمحمد حسینی در گفتوگو با (ایسنا)، اظهار داشت: «تصوری که رژیم گذشته از نهاد دانشگاه داشت این بود که آن را به مرکزی برای تحکیم پایههای خود تبدیل کند، اما از ابتدای کار دانشگاه، عدهی زیادی از دانشجویان و دانشگاهیان با پی بردن به ماهیت حکومت پهلوی مخالفتها و اعتراضهای خود را به این رژیم خصوصا در وقایعی مثل نهضت ملی شدن صنعت نفت و 15 خرداد نشان دادند. البته فراز و فرودهای زیادی در دانشگاه از ابتدای تأسیس آن وجود داشت. به طور مثال در برههای از زمان افکار مارکسیستی نقش عمدهای را در فضای دانشگاه ایفا میکرد و دانشجویان مذهبی ظهور کمتری داشتند اما پس از 15 خرداد هنگامی که پیوندی بین امام(ره) و دانشجویان ایجاد شد و شخصیت منحصر به فرد ایشان که علاوه بر ارتباط با دانشگاه در بین مردم پایگاه زیادی داشت، دانشجویان مذهبی بروز و ظهور بیشتری در عرصهی اجتماعی پیدا کردند.»
همانطور که آقای دکتر حسینی در سخنرانی خود در جمع مردم شریف انار خبر داده بودند انار از بخش بودن به شهرستان ارتقا یافت. این موفقیت را به همه مردم شهرستان رفسنجان خصوصا مردم زحمت کش و لایق انار تبریک عرض می کنیم امیدواریم آغازی باشد برای رسیدگی بیشتر به مردم انار و رشد و توسعه هرچه بیشتر این شهرستان
مصطفی پورمحمدی وزیر محترم کشور در مصاحبه تلویزیونی با شبکه استانی کرمان در روز 22 بهمن از شهرستان شدن انار و ریگان و فرمانداری ویژه شدن رفسنجان و سیرجان بعنوان اقدامات دولت نهم در بحث تقسیمات کشوری استان کرمان یاد کرد. لازم به یادآوری است که پس از تصویب ارتقاء بخش انار به شهرستان ، این موضوع توسط دکتر حسینی در نماز جمعه انار در تاریخ 27 مهر مطرح شد و توضیحات مبسوطی در خصوص نحوه پیگیری مسئله بیان شد که موجب خرسندی مردم گردید. ولی یکی از سایت های خبری وابسته به اصلاح طلبان در کرمان و یکی از نشریات محلی رفسنجان و عده ای از کسانی که پیگیری های مستمر دکتر حسینی برایشان خوشایند نبود، شروع به جوسازی و ایجاد تردید کردند و با شایعات مختلف تلاش کردند که شادی مردم منطقه انار را به نگرانی تبدیل سازند. به لطف الهی همزمان با یوم الله 22 بهمن با اعلان رسمی موضوع حقایق بر همگان آشکار شدو امیدواریم که با پیگیری های آتی مراحل قانونی و تشریفاتی مسئله طی شود و در سال 78 شاهد راه اندازی فرمانداری انار باشیم.